Cofidis Hitel Monitor

hollobenceKedves olvasó!

A Cofidis 2011 óta minden negyedévben egy országos reprezentatív felmérés keretében górcső alá veszi a magyarok pénzügyi piaccal kapcsolatos attitűdjét. A Hitel Monitor kutatás keretein belül foglalkoztunk már a fair banki magatartással, gépjárműhitelekkel, a devizahitelek forintosításával, a pénztárcánkat érintő újévi fogadalmakkal, szezonális költésekkel és a 2008-ban kirobbant válság utóhatásaival.

2015. őszétől a Hitel Monitort egy mindenki számára hasznos szakmai platformmá kívánjuk alakítani. Ismert pénzpiaci szakértők közreműködésével több oldalról is körbejárunk egy-egy aktuális témát, az eredményeket pedig hírleveles formában osztjuk meg a hazai pénzpiac véleményvezéreivel, Önökkel. Célunk, hogy minél több érintett bevonásával eljuttassuk a legfontosabb információkat oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, ezzel hozzájárulva a magyar hitelpiac dinamikus fejlődéséhez.
Mostantól az aktuális és korábbi Hitel Monitor kiadásokat megtalálja a cofidishitelmonitor.hu oldalon. A lenti elérhetőségeken pedig szívesen fogadjuk kérdéseit és észrevételeit, akár jövőbeni hírleveleinkkel kapcsolatban is.

Az anyagokat ajánljuk további szíves felhasználásra és kellemes olvasást kívánunk hozzájuk!

Üdvözlettel,
Holló Bence
Ügyvezető
Cofidis Magyarországi Fióktelepe

Kapcsolat